Wake up lights – Waarom plotseling zo populair

De wake up light is iets wat steeds vaker wordt gekocht. Ook is de kans groot dat je van een collega of vriendin dit al hebt gehoord. Dit product doet bij sommige mensen wonderen en daarom dat via mond-tot-mond reclame de verkoop enorm stijgt.

Wat zijn wake up lights?

Wake up lights worden gebruikt in een slaapkamer. Zoals de naam het al zegt in het Engels is het bedoeld om iemand wakker mee te maken. Je kent natuurlijk wel het gevoel dat je wakker wordt en de lamp aanzet en dat alles veel te fel is. Wanneer dit gebeurt voelt het of je niet natuurlijk wakker bent geworden, wat je kan ergeren. Natuurlijk wil je niet buiten gaan slapen om geleidelijk aan wakker te worden. Hierdoor zijn wake up lights ontwikkeld. Deze zorgen ervoor dat je rustig aan wakker wordt. Het licht zal zich rustig versterken terwijl jij rustig wakker wordt. Dit is door veel onderzoek bewezen dat het beter helpt bij de nachtrust.

Geschiedenis van de wake up light

Dit komt omdat wij van vroeger uit gewend waren om rustig in de zon wakker te worden. Als we het hierover vroeger hebben, dan hebben we het natuurlijk over duizenden jaren geleden. Toen sliepen de mensen buiten waardoor bij zonsopkomst je rustig wakker werd. Hier zijn je hersenen dus op gezet. Dus deze innovatie heeft hierop ingespeeld. Het simuleert dezelfde opkomende licht als bij het wakker worden in de natuur. Dit geeft bij de gebruikers een rustig gevoel.

Welke wake up light moet ik kiezen?

Er zijn vele verschillende opties van diverse merken wat betreft wake up lights. Het is goed om je van tevoren in te lezen op de functies per artikel. Dit kan namelijk enorm verschillen. Sommige wake up lights zijn er met verschillende functies en zijn zelfs te besturen via de telefoon. Anderen zijn wat primitiever maar hebben in principe dezelfde functie. Wij adviseren je om het te vergelijken. Lees nu de beste wake up lights, in dit artikel worden verschillende wake up lights bekeken en beoordeeld door een groep van experts. Hierdoor weet je zeker dat je keuze goed is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *