Vind unieke woonstijlen en opties voor je interieur

Een goede inrichting is belangrijk voor fijn wonen. Zo nu en dan is het moeilijk om een inrichting vorm te geven. We helpen je graag een eindje op weg. Om te beginnen is het gunstig om te starten bij welke woonstijl je wilt. Woonstijlen kunnen erg verschillen van elkaar. Opzoek gaan naar wat je het prettigst vindt en wat het beste bij je past is stap één. Daarna kun je op zoek gaan naar de juiste benodigdheden om je inrichting verder af te maken. Doe hieronder meer inspiratie op.

Kies een woonstijl die waar je van kan genieten

Er zijn veel woonstijlen tof, van klassiek tot aan design. Kiezen wat bij jou past is niet altijd snel gedaan, bij tijden kan je zoek raken in de vele mogelijkheden. We nemen je mee in een aantal van onze meest gewaardeerde woonstijlen om je te helpen een keuze te maken. Allereerst de basic woonstijl – die zich kenmerkt door no-nonsense vormen – kan erg goed staan. Verder bevat de design woonstijl een moderne uitstraling, wat ook erg mooi is. Tot slot is een klassieke woonstijl leuk als je van rijke spullen houdt. Deze drie woonstijlen kunnen de inrichting van je woonkamer mooi maken. Wanneer je een keuze hebt kunnen maken, is het tijd om er invulling aan te geven. Ga op zoek naar de mooiste spullen die passen in jouw gekozen woonstijl. Een inrichting die bij je past vindt je meestal door je eigen smaak te volgen.

Mooie verlichting in de keuken

Waarom is het goed om correcte verlichting boven de keukentafel te hebben hangen? Eén woord: sfeer. Wat is nu een eethoek zonder de juiste verlichting? Zeker nabij de keukentafel moet voldoende verlichting aanwezig zijn. Dit is per slot van rekening de plek waar we dineren, studeren en aangename avonden met kennissen beleven. Ga je op zoek naar geschikte verlichting? Houd dan rekening met de opstelling, het soort licht en de hoeveelheid licht. Aarzel je welke verlichting het beste boven jouw tafel past? Vraag dan absoluut vakkundig advies.

Vintage en Retro – Een geweldige interieurcombinatie

Een gave match: Vintage en Retro. Ben jij fan van een sfeervolle en warme woonstijl? Dan is de combinatie retro en vintage écht iets voor jou. Retro typeert zich door de levendige kleuren. Vintage is een stijl met lef. Het kan heel levendig zijn, maar dit is niet nodig. Wel zijn er typische kleuren die Vintage bestempelen, namelijk: groen, donkergrijs en okergeel. Hiernaast schikt een scheurtje ook bij Vintage. Kleding en producten een tweede kans geven en er je eigen touch aan geven. Een geschikte samenspel tussen oud en nieuw!

Fan van wonen is een website waarop je allerlei tips vindt over wonen en woonstijlen. Ontdek bijvoorbeeld het nieuwe artikel over infrarood verwarming nadelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *