Bespaar Led Verlichting met een lichtsysteem

U kent het wel, u heeft een bedrijf maar de verlichting is niet echt helder en de energierekening is elke maand weer  torenhoog. Een lichtmanagement systeem kan hierbij uitkomst bieden. Het is bedoeld om de gebruiksvriendelijkheid en de energiebesparing te verhogen. Het is erg handig voor aanwezigheidsdetectie. Het systeem detecteert namelijk de aanwezigheid en past zich daarop aan. Daarnaast heeft u de mogelijkheid inzicht te krijgen in uw energieverbruik en kunt diverse besparingsmogelijkheden toepassen.

Op elk moment de juiste verlichting

Dit model kan zorgen voor het juiste licht op het juiste moment. De verlichting kan dus op elk moment anders zijn en is geen vast gegeven meer. De led verlichting kan ook voor de industrie gebruikt worden. Deze industriële led verlichting kan automatisch of handmatig worden ingesteld per lichtbron of scenario. Het voor uw werknemers fijn dat het lichtsysteem beschikt over een eenvoudige bediening. Dit zorgt er ook voor dat uw werknemers meer gemotiveerd zijn, flexibel en betrokken binnen het bedrijf. De sensor meet ook het daglicht en hier past hij de hoeveelheid verbruik ook op aan. Voor bedrijven is dit soort verlichting voor de industrie dus erg aantrekkelijk. Ook omdat men de verlichting op de situatie kan aanpassen. Met de daglicht- en aanwezigheid sensoren kunt u een energiebesparing van 70% creëren. Het is dus erg voordeling om over te stappen van uw conventuele systeem naar een nieuw led systeem.

Financiële voordelen

Het zorgt naast de eerdere besproken financiële voordelen, ook voor minder frustraties. Uw licht gaat een stuk langer mee en heeft dus bijna nooit te vervangen worden. Daarnaast kunnen er na een lange tijd enkele armaturen vervelend gaan doen, waardoor de werknemers minder goed licht hebben om in te werken. Dit kan zorgen voor grote problemen en irritaties. Als de lampen een stuk langer meegaan, komt dit minder frequent voor en zullen de werknemers een stuk aangenamer werken. Daarnaast wordt LED verlichting een echte ervaring in plaats van een gegeven.
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *