Alles wat je wil weten over de Sunshower Deluxe

Voor heel wat mensen geldt dat ze graag over een mooi kleurtje beschikken. Dit niet alleen tijdens de zomermaanden, maar ook in de winter. Dat is eenvoudiger gezegd dan gedaan. Het spreekt immers voor zich dat niet iedereen over even veel tijd beschikt om bijvoorbeeld regelmatig een bezoekje te brengen aan de zonnebank. Bovendien zijn er hier ook veel mensen gewoon helemaal geen fan van. Het kopen van de zogenaamde Sunshower Deluxe zou in dat geval een perfect alternatief kunnen betekenen. Deze prachtige oplossing voor thuis zorgt er namelijk voor dat je gewoon in je eigen badkamer kan genieten van zowel infrarood- als UV-licht. Wil je hier nu graag meer over ontdekken? Dan moet je, je zeker even verdiepen in de onderstaande informatie!

Wat is de Sunshower Deluxe precies?

De Sunshower Deluxe wordt voorgesteld als een zogenaamd full body inbouwapparaat dat beschikt over niet alleen een UV-, maar ook over een infrarood functie. Voor deze Sunshower geldt dat ze beschikt over vijf kortegolf infraroodlampen die elks beschikken over 500W. Dit gecombineerd met vier UV-lampen die elks beschikken over 400W. Voor het toestel geldt dat ze is afgewerkt met een glasplaat die werd gezandstraald. Er is bovendien altijd sprake van een smalle opstaande rand van aluminium. Door over te gaan tot het kopen van deze Sunshower Deluxe is het mogelijk om gewoon tijdens het douchen te genieten van de weldaden van zowel infrarood- als UV-licht. Zo hoef je niet meer de deur uit om bijvoorbeeld een mooi bruin kleurtje te kunnen krijgen.

Waarom kiezen voor een Sunshower Deluxe? 

Tegenwoordig zijn er zeer veel mensen die in hun badkamer reeds kunnen genieten van de weldaden van een Sunshower Deluxe. Het eerste voordeel waar je hierbij op kan rekenen heeft betrekking tot het feit dat het infrarood licht verschillende voordelen met zich meebrengt, namelijk:

  • Het helpt je om te ontspannen; 
  • De bloedsomloop wordt gestimuleerd; 
  • Eventuele pijnklachten worden verlicht;

Voor de Sunshower Deluxe geldt bovendien dat ze niet alleen maar infraroodlicht weet te produceren. Ook UV-licht behoort tot de mogelijkheden. Hierdoor wordt de aanmaak van vitamine D gestimuleerd en uiteraard krijg je er ook meer energie evenals een gezond kleurtje door. Dit bovendien allemaal terwijl je een douche neemt en gewoon in je eigen badkamer. Het mag dan ook duidelijk zijn dat dit unieke systeem een meerwaarde kan bieden voor in elke badkamer.

Wat zijn de voorwaarden of eisen om ze te kunnen plaatsen?

Je moet er in de praktijk wel altijd rekening mee houden dat er sprake is van verschillende eisen of voorwaarden waaraan voldaan moet kunnen worden wanneer je een Sunshower Deluxe wenst te kopen en te laten plaatsen. Zo is een aparte stroomgroep bijvoorbeeld noodzakelijk. Bovendien moet er ook rekening worden gehouden met de vereiste inbouwdiepte in de lege (voorzet)wand. Hiervoor geldt dat er bij voorkeur een inbouwdiepte moet worden voorzien van 16,5 centimeter. Daarnaast zijn er uiteraard ook ventilatiekanalen vereist voor de aan- evenals de afvoer van droge koellucht. Andere eisen waar je rekening mee moet houden hebben vooral betrekking tot de afstand van de glasplaat tot de douchekop. Deze dient immers (minstens) 45 centimeter te bedragen. Kijk voor meer informatie op Douchezaak.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *