3 voordelen van gebruikte kantoormeubelen

Nieuw is niet altijd beter! Wil je weten wat de voordelen zijn van gebruikte kantoormeubelen? Hier zetten we 3 van de grootste voordelen op een rij. 

Gebruikte kantoormeubelen zijn duurzaam 

Een van de grootste voordelen van het kopen van gebruikte kantoormeubelen heeft te maken met duurzaamheid. Door kantoormeubelen een tweede leven te geven in jouw kantoor voorkom je dat de afvalberg nog groter wordt. Kantoormeubelen zijn in de meeste gevallen van goede kwaliteit en nog prima te gebruiken, ook al zijn de kantoormeubelen al 10 jaar oud. Door tweedehands kantoormeubelen te gebruiken maximaliseer je de technische levensduur van de meubelen. Hoe langer kantoormeubelen worden gebruikt, hoe beter het is voor het milieu.  

Onderschat de kwaliteit van gebruikte kantoormeubelen niet! 

Misschien ben je geen grote voorstander van gebruikte kantoormeubelen. Wellicht denk je dat ze kwalitatief niet meer goed zijn en dat andere er negatief over zullen spreken. Dit is echter niet het geval. Duurzaamheid is tegenwoordig een gewaardeerd begrip in het bedrijfsleven, andere zullen er dus niets van denken wanneer je gebruikte kantoormeubelen koopt. Sterkers nog, je zult bekeken worden als een maatschappelijk verantwoord ondernemer. Op gebied van kwaliteit hoef je je ook geen zorgen te maken. Kantoormeubelen worden gemaakt met een technische levensduur van 15 jaar. Gebruikte kantoorbureaus zullen niet na 15 jaar ineens kapotgaan. De leverancier van gebruikte kantoormeubelen knapt de meubelen op en je zult amper zien dat ze gebruikt zijn. Kwalitatief hoef je dus geen zorgen te maken.  

Investeer slim en bespaar met gebruikte kantoormeubelen 

Een ander groot voordeel van gebruikte kantoormeubelen is dat ze vaak scherp geprijsd zijn. Gebruikte kantoormeubelen worden in grote aantallen opgekocht, dit zorgt voor een goede inkoopprijs voor de leverancier. Dit resulteert in een scherpe prijs en groot aanbod voor jou. Ook bekende en goede merken zijn te verkrijgen voor een scherpe prijs. Richt dus snel je kantoor in met kwalitatief goede meubelen voor lager kostenplaatje.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *