Deurbeslag van CanDo bestellen

Als je de woning gaat renoveren of plannen hebt voor nieuwbouw, kijk dan eens voor CanDo deuren. Maar een deur moet compleet zijn met scharnieren en een deurkruk, en CanDo deurbeslag bestellen is helemaal een aanrader, want het is mooi en degelijk.

Kruk en scharnieren passend bij het ontwerp

Als je jezelf alleen al enkel richt op de binnendeuren en die online gaat bekijken, dan kom je verschillende woonstijlen tegen. Je hebt de Industrial, Advanced, Barn, Traditional, Dimension, Capital, en nog een flinke collectie boardpaneel en deuren van board. Als je de tegenpolen gaat vergelijken, de Traditional en Industrial en je moet daarvoor deurbeslag van CanDo bestellen, dan kom je op een heel ander design. De Industrial moet strak deurbeslag krijgen, en de bij de Traditional mag het eleganter zijn. Met beslag voor de binnendeuren zul je altijd slagen, want het assortiment krukken en scharnieren is zo groot, jouw stijl en smaak zit daartussen.

Extra veiligheid voor de buitendeuren

De beste norm voor sloten is Stichting Kwaliteit Gevelgebouw, afgekort SKG. Tijdens deurbeslag van CanDo bestellen kun je tegelijkertijd kiezen voor extreem inbraakwerend. Dat zijn dan cilindersloten met een SKG drie sterren keurmerk, en niet één inbreker kan zo’n slot snel forceren. Het houdt de dief minstens vijf minuten tegen, en in die tijd moet hij of zij geluid maken. Niet één inbreker gaat een lange tijd op één plek herrie maken, de inbreker druipt dus af. SKG zelf heeft verschillende inbraakpogingen getest, zo ook kerntrekken, en dat is bij een SKG drie sterren slot onmogelijk. Door de dievenklauwen in de scharnieren is het niet mogelijk om via de hangzijde van de deur in te breken, oftewel de deur andersom openen. Kies dus bij deurbeslag van CanDo bestellen voor extra veiligheid als het om een buitendeur gaat op een plek waar in te breken is.

Ga voor veilig en stijlvol

In het voorgaande voorbeeld, een SKG drie sterren slot, is een extreem voorbeeld want meestal volstaat een SKG twee sterren slot. Een ander extreem voorbeeld was de Industrial en Traditional binnendeuren naast elkaar plaatsen. Bij deurbeslag van CanDo bestellen stuit je weinig op het tegenovergestelde maar meer op de nuance. Over het algemeen moet deurbeslag subtiel aanwezig zijn, en juist daarom zul je bij CanDo slagen als je deurkrukken en scharnieren zoekt. De kwaliteit is goed, de krukken en scharnieren blijven lang mooi. Kies voor deurbeslag van CanDo bestellen want het is een goede koop, en er is veel keus.

Bron: Woningfacts.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *