Verschillende soorten van de industriële keuken

De industriële keuken kent vele soorten. Zo zijn niet alle keukens in deze stijl zwart maar kan er ook worden gekozen voor meer houtelementen of beton. Stel op die manier een industriële keuken samen die helemaal aansluit bij jouw smaak en wensen. Je kunt er ook voor kiezen om twee stijlen met elkaar te combineren. Zo kun je bijvoorbeeld de landelijke stijl combineren met een industriële stijl. Je behoudt het stoere karakter van de industriële keuken met de warmte van een landelijke keuken.

Combineer het industriële keuken design naar eigen inzicht

Een goede combinatie van beide werelden met elementen van gezelligheid, warmte met een stoer tintje. Ook is de combinatie van een moderne keuken met een industrieel tintje een mooie combinatie. Deze keuken bevat industriële elementen die juist strak worden afgewerkt zoals je van de moderne keuken gewend bent. Door de stijlen met elkaar te combineren creëer je een keuken die helemaal aan jouw eisen voldoet.

Voeg industriële elementen toe aan je keuken

Wanneer een industriële keuken te heftig is voor je woning kun je er ook voor kiezen om alleen industriële elementen in je huidige keuken toe te voegen. Een aanpassing in het aanrechtblad, de achterwand of accessoires in de keuken kunnen er al voor zorgen dat de keuken meer op een industriële keuken lijkt zonder de volledige keuken te hoeven renoveren. Ook kun je op die manier twee stijlen met elkaar combineren.

Match je keuken met de rest van het interieur

Een andere toevoeging aan de keuken is een nieuw kleurtje op de muur of behang. Hiermee kun je een opvallende muur creëren waardoor je het industriële effect van de keuken kunt versterken. Vaak wordt er gekozen voor bakstenen maar een opvallend behang met donkere kleuren en een grote print kunnen ook bijdragen aan een industriële uitstraling van de keuken. Door de kastjes te vervangen of de handgreepjes te vervangen kun je ook de stijl van de keuken doen veranderen waardoor je jouw keuken eenvoudig een make-over kunt geven met een industrieel tintje.

Een groot aanbod in de showrooms ter inspiratie

Ga je verhuizen of verbouwen en wil je een compleet nieuwe keuken? Dan kun je diverse showrooms bezoeken om inspiratie op te doen voor je industriële keuken. Doordat deze term vrij breed is heb je veel keuze in diverse keukens. Zo kun je volledig kiezen voor het stoere en ruige karakter van een industriële keuken of kun je kiezen om het rustiger te houden door diverse stijlen met elkaar te combineren. Door zelf je keuken samen te stellen kun je diverse elementen met elkaar combineren om zo jouw droomkeuken samen te stellen. Wanneer je extra advies wilt inwinnen kun je samen met een ontwerpen rond de tafel gaan zitten. Bij Superkeukens kun je een afspraak maken met een ontwerper om zo samen te kijken welke keuken het beste past in jouw woning en goed aansluit bij jouw smaak. Voor je het weet sta je een lekker ontbijtje, lunch of diner klaar te maken in jouw nieuwe, stoere keuken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *