Duik in leuke woonstijlen en opties voor je interieur

Een sfeervolle inrichting draagt bij aan plezierig wonen. Zo nu en dan is het lastig om een inrichting samen te stellen. We denken graag met je mee. Het kan goed werken om te starten bij het kiezen van een woonstijl. Woonstijlen kunnen erg afwijken van elkaar. Uitzoeken wat wat je het mooist vindt en wat het beste bij je past is een goede eerste stap. Vanuit daar kun je op zoek gaan naar de juiste meubels om je inrichting verder af te maken. Laat je hieronder verder inspireren.

Kies een woonstijl die aansluit bij je smaak

Er zijn ontzettend veel woonstijlen mogelijk, van klassiek tot aan Scandinavisch. Je smaak volgen is niet altijd simpel, af en toe kan je je weg kwijt raken in het grote aanbod. We nemen je mee in een aantal van onze top woonstijlen om je meer inzicht te geven. Om te beginnen is de landelijke woonstijl heel erg tof. Deze woonstijl heeft stevige vormen en geeft je een warm en gemoedelijk gevoel. Daarnaast bevat de industriële woonstijl juist een stoere look, die meer ruig overkomt, maar ook heel mooi kan zijn. Als laatste is een vintage woonstijl mooi als je van antieke stijlen houdt. Deze drie stijlen kunnen de inrichting van je huis prachtig maken. Wanneer je weet welke stijl je wilt, is het tijd om het verder in te vullen. Vind de leukste spullen die passen in jouw gekozen woonstijl. Een mooi voorbeeld van een leuk meubelstuk om die misschien helemaal past in jouw gekozen woonstijl is een visgraat tafelblad.

Sfeervolle verlichting in de keuken

Hoezo is het essentieel om correcte verlichting boven de eettafel te hebben hangen? Eén woord: sfeer. Wat is nu een eethoek zonder verlichting? Zeker nabij de eettafel moet genoeg verlichting aanwezig zijn. Dit is per slot van rekening de plek waar we de krant doornemen, studeren en plezierige avonden met kennissen beleven. Ga je op zoek naar sfeervolle verlichting? Houd dan rekening met de opstelling, het type verlichting en de gewenste hoeveelheid licht. Weet je niet helemaal zeker welke verlichting het beste aansluit op jouw wensen? Vraag dan zeker advies bij een vakman.

Vintage en Retro – De optimale interieurcombinatie

Een steengoede match: Vintage en Retro. Houd jij van een stijlvol en warm interieur? Dan is de combinatie retro en vintage écht iets voor jou. Retro kenmerkt zich door de fleurige kleuren. De sfeer Vintage is er een met veel lef. Het kan heel levendig zijn, maar dit hoeft niet. Wel zijn er typische kleuren die Vintage bestempelen, namelijk: groen, donkergrijs en okergeel. Hiernaast is een deukje zeer passelijk. Geef kleding en producten een tweede mogelijkheid en geef er je eigen draai aan. Een super samenspel tussen oud en nieuw!

Vind meer tips voor je interieur op www.fanvanwonen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *