4 extra functies voor deursloten om uw huis beter te beveiligen 

Deuren zijn favoriete in- en uitgangen voor inbrekers. Daarom is het heel belangrijk dat u de juiste keuze maakt voor de materialen van uw deuren en de sloten die u erop installeert. Een deur van goede kwaliteit met goed beveiligde sloten maakt het voor inbrekers moeilijker om uw huis binnen te komen. Hetzelfde geldt voor ramen die ook als in- en uitgang dienen. Er zijn zeer goede raamsloten die u kunt laten installeren om er ook voor te zorgen dat uw huis op alle kwetsbare plekken goed is afgesloten.

Naast het kiezen van de beste deursloten kunt u ook een stap verder gaan en extra deursloten installeren om de veiligheid rond uw huis te verbeteren. Wanneer u extra veiligheidsvoorzieningen op de deuren hebt, hebt u gemoedsrust, zelfs wanneer u in uw huis bent. Er zijn een paar eenvoudige functies die u kunt overwegen en zijn effectief genoeg om dat extra veiligheidsgevoel toe te voegen aan uw huis.

Deurketting – Het lijkt misschien niet zo veel voor sommige huiseigenaren, maar een deurketting dient vrij goed door het stoppen van geforceerde toegang tot het huis van ongewenste bellers. Een deurketting beperkt hoe ver de deur opengaat en gaat maar een paar centimeter open, zodat u kunt zien wie er voor de deur staat voordat u ze binnenlaat. Vergeet niet dat indringers gemakkelijk toegang hebben tot huizen door aan te kloppen en te wachten tot de deur wordt geopend voordat ze met geweld naar binnen gaan. Een deurketting kan u behoeden voor dergelijke situaties.

Deurkijker – Dit is een van de meest discrete voorzieningen die u aan uw deur kunt toevoegen. Het is gewoon een kijkgat dat in de voordeur wordt geboord, waardoor u kunt gluren en de beller aan uw deur kunt zien voordat u meteen open doet. Huizen die geen voorramen hebben die dit gluren mogelijk maken, doen het uitstekend met een deurkijker.

Grendel – Een grendel toegevoegd aan de deuren verbetert de veiligheid met een grote lengte. Een gat is meestal geboord op de deur rand voor de grendel als gemonteerd in. U kunt kiezen voor een verborgen pengat of een opbouwgrendel, afhankelijk van uw voorkeuren. Eenmaal geïnstalleerd, kunt u de grendel bedienen met een sleutel om de toegang tot uw huis te beperken.

Bezoek de website van de slotenmaker met 24uurs service in Apeldoorn voor meer informatie over deursloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *