Kinderkamer lampen shoplog van Karel

 

Ik Karel heb een DIY project op me genomen de styling van de kinderkamer van onze dochter Lotte. We hebben helaas geen budget om een echte kinderkamer stylist in te huren maar door jezelf in te lezen en wat uit te proberen kan je ook ver komen. Tot nu toe staan alle fundamentele basics al in het slaapkamertje van Lotte. Een mooi bed, kledingkast, stoelen en bureau.

 

Er is reeds verlichting maar die is wel wat flets zeg maar. Gewoon oerdegelijke functionele lampen. Maar dat is niet bijzonder spannend. We willen een unieke hippe kinderkamer lamp hebben. Een grote plafondlamp liefst en dan nog een nachtlampje voor op het kastje naast het bed van Lotte.

 

Een vriendin van mijn vrouw zei hey jullie zouden eens moeten kijken op de website van het bedrijf CozyKidz uit Hillegom. Die hebben super leuke kinderkamer lampen. Daar hebben wij ook de lampen voor onze dochter gekocht en tot de dag van vandaag super tevreden daarover!

 

Dus wij kijken bij Cozykidz.nl, en inderdaad ze hebben erg fraaie lampen moet ik zeggen. Van gerenommeerde topmerken zoals Seletti.

 

Bezoekadres: CozyKidz.nl Kinderkamer lampen

 

Dus wij kijken ik denk dat we een uur of drie hebben rondgekeken in de winkel. Niet de fysieke winkel, maar de webshop bedoel ik dan. Al hebben ze ook een showroom in Hillegom, maar dat is echt te ver rijden voor ons wij zijn woonachtig in de prachtige provincie Groningen namelijk en dan is Hillegom, niet bepaald om de hoek zeg maar.

 

Enfin, de beste lampen voor het nachtkastje vonden we: nijntje lamp 80 cm. Echt een heel schattig ding naar design natuurlijk van Dick Bruna maar volgens mij weet iedereen dat wel.

 

Voor verdere verlichting kozen we een grappig origami olifanten lamp van het merk Disaster Designs. Fraai ding zeg. Die origami stijl is wel heel uniek te noemen. Nu hebben we echt originele leuke design kinderkamer lampen en Lotte vindt de lampen ook meer dan tof.

 

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.